Tre hacks til at holde en fed fest

0
1336

Her kommer nogle bud på tre smarte tips, man kan lave til en hvilken som helst festlig begivenhed, hvor du har fået tjansen at skulle arrangere mange af tingene. Denne artikel kommer af personlig erfaring, for da jeg skulle arrangere min fødselsdagsfest for et par måneder siden, der slog det mig pludselig hvor meget planlægning, der i grunden lå bag at skulle få hele sådan en fest stablet på benene. Jeg tænkte at det måtte kunne gøres bedre og derfor gik jeg i tænkeboks. Det er der kommet et par tips ud af, som jeg vil dele med dig her i artiklen.

Hold festen ude

Dette er måske et logisk tip, men det er selvsagt smart at holde festen ude, da man så sparer sig selv for en masse masse besvær. Her skal man ikke tænke på mad og oprydning, og man skal ikke tænke på om man kan være hjemme i dagligstuen. Det værste man kan blive udsat for til en fest er, hvis man oplever at man sidder presset sammen op af hinanden. Det koster lidt mere, men det er altid et godt valg at tage, som man næppe kommer til at fortryde.

Stå ikke selv for underholdningen

Dette er også et tip som der hjalp mig en hel del. Jeg havde fra start besluttet mig at jeg selv ville finde på nogle sjove selskabslege, som man kunne lave for sine gæster. Jeg kom dog hurtigt på andre tanker, da jeg først begyndte at researche på nettet og fandt ud af hvor nemt det er at bestille underholdningen udefra. Jeg endte personligt med at få en dygtig tryllekunstner til at komme ud og optræde og det var alle gæsterne vilde med.

Start i så god tid som muligt

Det sidste tip er samtidig et af de vigtigste. Og det kan ikke understreges nok: begynd med planlægningen i så god tid som muligt. Det er for dumt at være sent ude for så kommer man bare til at stresse når man skal have arrangeret alle tingene lige i sidste øjeblik og du kan næsten være helt sikker på, at du vil komme til at glemme en ting eller to. Derfor vil jeg anbefale at du i det mindste begynder med planlægningen hvertfald en eller to måneder før.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here