STØY: HEMMELIGHEDEN BAG DE TJEKKEDE ÅRHUSIANERE I LATINERKVARTERET

0
1090

Butikken alle snakker om

Bor du i Århus, har du uden tvivl hørt om Støy, som er en multibrand store med rødder i Aarhus. Butikken ligger i hjertet af Aarhus ved domkirken, hvor folk gerne sidder på trappen uden for butikken med en to go-kaffe og observere byens puls. Støy er en yderst anerkendt butik blandt århusianerne, da det unge team altid er foran med de nyeste tendenser fra hele verdenen. Derved kan du altså blive den første til at være med på beatet. Sortimentet består af store internationale brands lige fra Acne Studios til japanske kunstbøger. Derudover har de også mange fine basiselementer i høj kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson.

Interiør i særklasse

Butikken er i sig selv et besøg værd, da indretningen er et univers for sig selv. Og måske en tur i Støys lokaler ligefrem kan give dig idéer til opsætningen af dit eget klædeskab? Mange butikker får lavet en såkaldt ‘make over’ af eksempelvis Vangsgaard, så de ser indbydende og inspirerende ud for deres gæster. Hos Støy er det multikunsteren Morten Bøgh, der har stået for indretningen af butikken.

Shop hjemmefra

Udover deres butik i Aarhus kan du også besøge deres Webshop, hvor du kan shoppe hjemmefra i de kolde efterårsdage med en god kop kaffe ved hånden. De er også aktive på Instagram og Facebook.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here