Lommebudget app’en: Få dine penge til at række længere

0
1516

Du kender det sikkert: Alle dine penge er sluppet op, før måneden er ovre, og du er ikke helt klar over, hvad du har brugt dine penge på. Nu er der hjælp at hente! Penge – og Pensionspanelet har nemlig lanceret en ny app ved navn “Lommebudget”, der kan hjælpe dig med løbende at holde styr på dine udgifter til forbrug, så de ikke løber løbsk. App’en er gratis og simpel at anvende, og den kan downloades i både App Store og Google Play.

Det kan app’en Lommebudget hjælpe dig med:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor mange penge har jeg brugt?

Du kan bruge app’en til at oprette dit månedlige budget og løbende registrere udgifter. Du kan herved holde øje med, hvor mange penge, du har brugt, og hvor mange penge du har tilbage til den pågældende måned. App’en kan derfor gøre det lettere for dig at overholde dit budget.

Hvad har jeg brugt mine penge på?

Sidst på måneden kan det være svært at huske, hvad man har brugt sine penge på. Her kommer app’en Lommebudget ind i billedet. Den tilbyder dig en simpel og grafisk oversigt over, hvad dine penge er gået til ud fra de registrerede udgifter. Du kan derfor let få et overblik over, hvad du har brugt dine penge på – om dine penge er gået til nødvendige udgifter eller sjov og ballade. Du kan dermed skrue ned for de sjove ting, hvis de fylder for meget i budgettet.

Hvordan kan jeg få mest muligt ud af mine penge?

App’en giver dig herudover masser af sparetips og tips til din økonomi, så du kan få dine penge til at række længere. Du kan f.eks. læse om, hvordan du kan spare penge ved at lave en madplan og ved at undgå madspild.

Du kan læse mere om app’en Lommebudget på http://lommebudget.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here