Klubhæftet – støt lokalsporten og spar penge

0
1559

Hvad enten det er på elite- eller hyggeplan, fodbold eller gymnastik, så dyrker rigtig mange studerende sport og motion i diverse idrætsforeninger. Selv spiller jeg fodbold her i Aarhus, og jeg synes, at det er en fantastisk overspringshandling fra studiebøgerne. Men det falder på et tørt sted, når vi hver maj får uddelt et lækkert girokort på 1600 kr. for klubkontingent.

Klubhæftet billede

Det er dyrt at dyrke sport i foreninger som studerende, men nu findes det en måde, hvorpå du kan spare penge samtidig med du støtter din lokale klub. Det kan du gøre gennem Klubhæftet. Klubhæftet et rabathæfte der giver dig attraktive tilbud til bl.a. caféer, restauranter, butikker, oplevelser og meget mere.

Klubhæftet koster 200 kr., hvoraf de 100 kr. går til en idrætsforening. Blot ved at bruge Klubhæftet blot nogle få gange kan du ”tjene” pengene igen gennem besparelser, samtidig med at du støtter den lokale klub og de lokale spisesteder, butikker osv.

Jeg bor selv i Aarhus, og har selvfølgelig købt Klubhæftet i Aarhus og støttet min lokale klub Christiansbjerg IF. Klubhæftet findes dog også i andre udgaver for dem der bor i Købehavn, Odense, Esbjerg og Trekantsområdet.

For at give jer et indblik i, hvor let det er at spare penge, kan jeg som eksempel fortælle om den første dag, at jeg brugte Klubhæftet. Jeg havde købt det sammen med en kammerat, og vi besluttede os for at bruge det til frokost og aftensmad.

Vi startede med tømmermænd på Café Hollywood og fik et lækkert stjerneskud til 119 kr. Her var tilbuddet 2 for 1 pris, hvilket betød at vi sparede hver 59,5 kr. Om aftenen bestilte vi sushi hjem fra Iroha sushi, som dog ikke kan anbefales, hvor man kunne få 57 % rabat på 60 stykker sushi. Det fik vi ti 299. og sparede 400 kr. Hermed sparede vi på én dag knap 230 kr. hver.

Klubhæftet er meget mere end blot rabat på spisesteder, du kan også spare penge i diverse butikker og til forskellige oplevelser og normalt dyre ting såsom frisør, akupunktur og meget andet.

Klubhæfte overblik

Klubhæftet i Købehavn og Esbjerg er lige blevet lanceret her i april og derfor udløber først d. 31 september. Klubhæftet i Odense udkommer først til efteråret. I Aarhus og Trekanten har det dog været i gang siden marts, men udløber først d. 31 august 2014, så hvis du ønsker disse besparelser sommeren igennem og gerne vil støtte din lokale klub, så er det bare med at få bestilt hæftet. Jeg vil hvert fald anbefale det til alle studerende, og især dem der dyrker sport i en forening.

Læs mere om Klubhæftet her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here