KLOVNE DER CYKLER

0
1561

Et vanvidsarrangement er under opsejling ude på Aarhus Cyklebane. På lørdag er der nemlig cirkus… eller… cykelløb… Hvad er det egentlig? Velkommen til Grote Prijs CK Aarhus #5!

Konceptet er på en måde enormt kompliceret, men samtidig afsindig simpelt. Der bliver kørt cykelløb og der bliver holdt fest – på en og samme tid. Mange vil mene at sport og udklædning ikke nødvendigvis går hånd i hånd, men det er folkene bag Grote Prijs bedøvende ligeglade med.

På lørdag inviterer de for femte gang alle interesserede, store som små, til en fejring af vores allesammens yndlingsfartøj – cyklen. Der vil blive kørt både løb for børn og voksne, og så er der selvfølgelig det store FarmerCross – et løb, der foregår på hverdagscykler og trillebøre.

Undertegnede var til fastelavnsudgaven af Grote Prijs i vinters og faldt fuldstændig pladask for arrangementets mangfoldighed og gakkede tilgang til cykelsporten.

Arrangørerne siger selv:

“Grote Prijs CK Aarhus er en totaloplevelse af aktivitet, sport, fællesskab, kunst, lyd, varme, smag, duft og farver.
Grote Prijs CK Aarhus inviterer alle med hang til ballade og fest til et ræs udover det sædvanelige. Hvis du tænder på ild, larm, ringridderpølser, halmballekast, DJs, sukkerroer, MTB, Cyklecross, trillebører, traktorer, øl, fritter – og FEST til kl 6 om morgenen – skal du holde dig til her.”

Her på Overspring anbefaler vi alle at tage deres venner, kæreste, børn eller bedsteforældre under armen og tage ud og nyde en dag med farver, fest og slivovice på Aarhus Cyklebane.

INFO om arrangementet kan findes på deres facebookside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here