GUIDEN TIL DIN OVERSPRING TØJSHOPPING

0
1990

En af de største syndere, når vi snakker overspringshandlinger, er at sidde foran skærmen og udse sig sine næste fashionable investeringer. Når jeg kigger ned over forelæsningssalen (når jeg for en sjælden gangs skyld sidder bagerst ;)) kan jeg hurtigt se, at pigerne er dem, der er slemmest til at lure på tøj og sko på nettet. Det er dog min klare overbevisning, at tøserne – nøjagtigt som når de er ude at shoppe – ofte bare hygger sig med at kigge uden rent faktisk at købe noget.

Når drenge eller mænd klikker sig ind på KaufmannZalandoSmartguy (LOL), Boozt og hvad de ellers hedder, så er det jo fordi, vi rent faktisk føler behov for at købe noget. Sådan har jeg det ihvertfald selv. Det er ikke en overspringshandling, men et konkret ærinde.

Men overspringshandling eller handling – pige eller dreng – så kan man lige så godt finde de bedste priser og største udvalg. Derfor har jeg nedenfor listet et par gode råd til en billigere og bedre online-mode-shopping-overspringshandling.

Favorit #1 – Sammenlign og spar penge i stort udvalg

Det er ikke sikkert, at du har hørt om det endnu! Men Katoni.dk er den største onlineplatform af tøj og sko. Hvorfor? Fordi de har samlet utrolig mange virtuelle tøjbutikker på den samme website – både fra Danmark og udlandet – og gjort det hele super brugervenligt. Katoni er perfekt til dig, hvis du elsker at overspringsshopppe. Grunden til jeg synes, at det er fedt, er fordi man kan sammenligne rabatter og dermed se, hvor man kan spare mest – som f.eks. her

Favorit #2 – En verden af sneakerssneaker fra sneakersworld

Én af de få beklædninger, hvor jeg rent faktisk synes, det er sjovt bare at kigge på, er sneakers. På sneakerworld.dk har man samlet alle de top fedeste sneakers. Jeg kan godt lide sneakerworld, fordi det er sat så enkelt og brugervenligt op. Der er lavet en lækker og fængende præsentation af hver enkel af skoene – så man rent faktisk ved, hvad man får, og hvor man får dem billigst. Stor anbefaling herfra.

Favorit #3 – Studierabatter

Min favorit nummer 3 giver lidt sig selv. Vi overspringere elsker studierabatter – og hvorfor ikke gå på studierabat-jagt, når man skal på tøjindkøb. Jeg lister her et par stykker af dem:

–          Mystarjeans – få 15 % studierabat gennem vores venner fra Mecenat på skræddersyede jeans.studierabat

–          TopShop – få 10 % studierabat, hvis du medbringer dit studiekort og selv henter tøjet i Aarhus eller Kbh – læs mere her

–          Gasello.dk – Skandinavisk webshop, der sælger undertøj. Du kan hente 15 % studierabat ved køb på siden

Hold øjne og øre åbne, for der er masser af studierabat at hente. F.eks. gav H&M 15% studierabat i vinters. Et godt sted at lede er Mecenat eller Studenterguiden.

Håber I kunne bruge rådene – god shoppelyst!

Af Emil Børsting Sørensen 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here