Grønt koncept køber og sælger festtøj

0
1540

Elsker du at købe nyt tøj, men hader at smide dit gamle ud? Eller har du en masse festtøj, du ikke længere bruger, men ikke nænner at smide det i Røde Kors-containeren? Så er Secondhand-festtoej.dk helt sikkert siden for dig! Konceptet er startet af tre unge kvinder, der alle er vilde med at shoppe nyt tøj, men er miljøbevidste nok til at ikke bare at smide det ud.

De Tre Lise'r

Konceptet går ud på, at du kan aflevere dit brugte, men smarte, festtøj, som de tre piger, Elisabeth, Elise og Lise herefter vurderer værdien af. Du får 25 % af værdien i tilgodehavende i online shoppen.

Du vil sikkert spørge: Hvad er så forskellen på dét og Trendsales eller DBA.dk, hvor man også kan købe og sælge brugt tøj? Svaret er enkelt. Det smarte er, at det tøj du har afleveret ikke behøver at blive solgt, før du får til-gode-beviset. Det betyder altså, at du kan købe nyt tøj lige så snart, dit tøj er blevet vurderet, hvilket det bliver hver uge.

Du skal altså hverken tænke over, hvordan du skal beskrive, forhandle og prissætte dit tøj. Du skal bare aflevere det og vente på at få værdien tilbage i form af et gavekort til butikken.

Smart, feminint og festligt

De tre kvinder, som i øvrigt at bosiddende i Købehavn, sætter sig sammen hver søndag og vurderer alt det indsendte tøj. Tøjet bliver naturligvis vurderet til, hvad de synes tøjet er værd i dets nuværende forfatning. Alt tøjet bliver sat til salg i shoppen til den pris, det blev vurderet til.

Else, som er en af medejerne, fortæller, at det ikke nødvendigvis er mærket på tøjet, som er vigtigst, når de skal vurdere tøjet.

– Vi vurderer tøjet, som vi synes det er værd her og nu. Vi kigger ikke så meget på, hvilken mærke det er fra, og om det er et kendt brand. Selvfølgelig betyder det noget, hvis det er fra et meget dyrt mærke. Men det vigtigste i vores vurdering er, om vi synes tøjet er smart, feminint og festligt.

En sjov sidegesjæft
Secondhand-festtoej.dk er ikke lavet med mål for at lave big business og tjene styrtende penge. Det er en miljøorienteret projekt, som hjælper kvinder med at komme af med deres brugte festtøj og få noget nyt til en billig pris.

De tre ejere bruger meget tid projektet, men ser det nærmere som en Lise tager billedesjov interesse, som de håber kunne give lidt overskud på sigt. Men de har alle tre fuldtidsjob ved siden af, så det er ikke en levevej, men sjov tidsrøver og sidegesjæft.

Her hos Overspring elsker vi genbrug og smarte måder at spare penge i det forvejen pressede studiebudget, så vi synes dette koncept fortjener lidt opmærksomhed. Tag et smut forbi deres hjemmeside: secondhand-festtoej.dk og det om du kan finde outfittet til din næste bytur, eller send et like i retning af deres Facebookside, og hold dig opdateret inden for secondhand-festtøj.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here