Nøgenløb, konkurrencer og kapsejlads

gamle-blogindlaeg af Overspring

03-05-2012 18:53

Øl fra tidlig morgen, udklædning for de modige, adrenalin i de konkurrerende kroppe, bannere og højlydt heppen vil på torsdag, den 3. maj, fylde Universitetsparken til den årlige kapsejlads. Her vil Aarhus Studenterradio sende festlig radio og afholde konkurrencer, mens galskaben viser sit smukke ansigt.

Hvert år kæmper alkoholpåvirkede universitetsstuderende om Det Gyldne Bækken. Både Aarhus Studenterradio, Jørgen Leth og Dennis Ritter vil i år være at finde på pladsen mellem kludetæpper, ølkasser og uregerlige unge. Foto: rundtomreligion.wordpress.dk

Siden 1991 har Universitetsparken, hver første fredag i maj, taget imod tusindvis af tilskuere til kapsejlads. Foto: Aarhus Studenterradio

Kapsejlads er den største sociale begivenhed på Aarhus Universitet. Mellem 12.000 og 15.000 besøger hvert år den legendariske ølstafet, hvor de tolv festforeninger sejler, bunder øl og løber i cirkler og sejler lidt mere for at vinde Det Gyldne Bækken.

Aarhus Studenterradio sender ud over pladsen fra 10.00-14.00, og mellem 9.00 og 17.00 er der konkurrencer med smækre præmier. Kom tidligt, og vær med i de forskellige discipliner, der kan ende med at udløse en Roskilde billet, indgang til SPOT, en billet til NorthSide eller en af de andre gufferier, de udlodder i dagens anledning.

Disciplinerne er som følger:

Lad kampen om Det Gyldne Bækken begynde!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER