Har du en sofa til en hjemløs studerende?

Artikler, Studieliv - af:
21. august 2011 17:16

 

Drømmer du også om din egen dørtelefon?

De entusiastiske studerende fra Studenterrådet slår et slag for de aarhusianske studerendes kår, når de starter en boligkampagne i rus-ugen.

Aarhus er den by i Danmark med den laveste gennemsnitsalder, men det er også byen med flest studerende per indbygger. Det er rigtig dejligt, men der er dog et stort problem ved, at vi er så mange unge mennesker stuvet sammen i 8000 – boligsituationen!

Som studenterrådet viser i deres kampagnevideo, så betragtes en ventetid på Kollegie 8000 på 6 måneder som kort, og ikke mindre end 6.500 nye studerende skal finde et sted at bo til studiestart.

Man regner med en befolkningstilvækst for studerende i Aarhus på 20.000 mennesker i 2031, men til sammenligning er der kun planer om at bygge 8000 nye studieboliger. Regnestykket går simpelthen ikke op (det kan jeg godt se selvom jeg var sproglig student).

Find din sofa-buddy

For at tage tyren ved hornet, laver Studenterrådet en boligcentral i Uniparken (foran kollegie 1,2 og 3) under rusugen. her kan du få retshjælp, vejledning til boligsøgning og ikke mindst høre mere om deres sofa-formidling. Dvs. at du kan få hjælp til at finde en sofa du kan crashe på indtil du finder noget mere permanent.

Hvis du har lyst til at hjælpe, ved at stille din sofa eller liggeunderlag til rådighed for en hjemløs studerende, så kom forbi boligcentralen i Uniparken under rus-ugen til en snak og kop øl :-)

God boligjagt og rusuge!

Læs også:

Denne artikel er skrevet af søndag den 21 august, 2011 kl. 17:16. Du kan følge svar via. RSS feed. Du kan også skrive et svar. Tags:

Skriv en kommentar


Anmeldelse: Noa burde måske være gået ned med sin Ark

Påsken står for døren. Og findes der nogen bedre måde, at fejre højtiden på, end at gå i biffen? Måske ikke. Men nu da påsken jo er en kristen fejring, så er det meget passende, at se en film baseret på et bibelsk tema. Denne skribent tilbragte derfor en forårsaften i selskab med ingen andre end Noa, syndfloden og den sagnomspundne ark.

Læs mere →

Highasakite – et norsk alternativt popband

Torsdag den 24. april spiller det norske band Highasakite på Radar efterfulgt af norske Farao. En koncert som Overspring.dk udlover 2×2 billetter til! I den forbindelse har Overspring.dk lavet et interview med bandets forsangerinde Ingrid Helene Håvik.

Læs mere →

Fordom eller fakta? Overspring.dk har undersøgt fem fordomme om de der kække typer på Statskundskab.

“Wellness”-sæt, smarte hipstertyper og alt alt for meget politik. I denne måneds “Fordom eller Fakta” er det de studerende på Statskundskab, der står for skud. Jeg har indsamlet en række fordomme hos jer læsere og haft en lille sludder med Marko fra Statskundskab, hvor vi fik testet fordommene.

Læs mere →