Har du en sofa til en hjemløs studerende?

Artikler, Studieliv - af:
21. august 2011 17:16

 

Drømmer du også om din egen dørtelefon?

De entusiastiske studerende fra Studenterrådet slår et slag for de aarhusianske studerendes kår, når de starter en boligkampagne i rus-ugen.

Aarhus er den by i Danmark med den laveste gennemsnitsalder, men det er også byen med flest studerende per indbygger. Det er rigtig dejligt, men der er dog et stort problem ved, at vi er så mange unge mennesker stuvet sammen i 8000 – boligsituationen!

Som studenterrådet viser i deres kampagnevideo, så betragtes en ventetid på Kollegie 8000 på 6 måneder som kort, og ikke mindre end 6.500 nye studerende skal finde et sted at bo til studiestart.

Man regner med en befolkningstilvækst for studerende i Aarhus på 20.000 mennesker i 2031, men til sammenligning er der kun planer om at bygge 8000 nye studieboliger. Regnestykket går simpelthen ikke op (det kan jeg godt se selvom jeg var sproglig student).

Find din sofa-buddy

For at tage tyren ved hornet, laver Studenterrådet en boligcentral i Uniparken (foran kollegie 1,2 og 3) under rusugen. her kan du få retshjælp, vejledning til boligsøgning og ikke mindst høre mere om deres sofa-formidling. Dvs. at du kan få hjælp til at finde en sofa du kan crashe på indtil du finder noget mere permanent.

Hvis du har lyst til at hjælpe, ved at stille din sofa eller liggeunderlag til rådighed for en hjemløs studerende, så kom forbi boligcentralen i Uniparken under rus-ugen til en snak og kop øl :-)

God boligjagt og rusuge!

Læs også:

Denne artikel er skrevet af søndag den 21 august, 2011 kl. 17:16. Du kan følge svar via. RSS feed. Du kan også skrive et svar. Tags:

Skriv en kommentar


 

Anmeldelse: Mew sejrede på nostalgien

Mew indtager scenen uden opvarmning med to helt nye sange, og aftenen suppleres af kæmpe hits. Læs anmeldelsen her.

Læs mere →

Specialeklubben tilbyder engageret fællesskab

Specialeklubben er et gratis tilbud til studerende, som søger sparring på deres oplevelser med at skrive speciale eller andre, større opgaver.

Læs mere →

Hjemmelavet sund granola

Ved du nogen gange heller ikke, hvad du skal spise til morgenmad? Især hvis det skal være det sunde valg, men samtidig heller ikke skal være kedeligt. Havregryn, skyr, havregrød, yoghurt you name it er alt sammen noget, som for nogle (inklusive mig selv) bliver en smule kedeligt i længden. Derfor laver jeg en gang imellem denne müsli, som også går under navnet “granola”. Den er sund, fyldt med godt fedt fra nødder og så mætter den godt.

Læs mere →